Laden Masterclasses

« Alle Masterclasses

  • Dit event is voorbij.

OMGAAN MET PLANKENKOORTS

28 april 2017 - 29 april 2017

€320

28 en 29 april 2017: Omgaan met plankenkoorts, met Mieke Wouters, muziek therapeut

Voor vocalisten, instrumentalisten, acteurs en andere sprekers in het openbaar.

28 april: masterclass met zanglessen door Johannette Zomer, 10-16 uur

29 april: cursus Podiumangst met Mieke Wouters en zanglessen door Nico van der Meel. De zanglessen van Nicovan der Meel zijn toegankelijk voor publiek van 13.00-15,30 uur

Spreken, musiceren, zingen of dansen voor publiek kan meer stress oproepen dan we willen. ‘Omgaan met Plankenkoorts’ gelooft dat het mogelijk is om onbekommerd en vrij op het podium te staan. Iedereen is op elk moment in staat is zijn volle potentieel te benutten. Mieke Wouters is ervaringsdeskundige wat plankenkoorts betreft en heeft een heel eigen manier ontwikkeld om er mee om te gaan. De methode is geen symptoombestrijding en bestaat niet in het aanleren van technieken of strategieën. Gevoelens als plankenkoorts kan je niet “overwinnen”. Je kan er wel op een doeltreffende manier mee leren omgaan, een manier die gebaseerd is op de intelligentie van ons eigen lichaam. Als je contact maken met je gevoelens en bewust wordt van de onderliggende behoeftes, hef je blokkades op. Je energie kan weer vrij stromen zodat je vol vertrouwen op het podium staat.

OMP maakt plankenkoorts bespreekbaar.

OMP traint sprekers, muzikanten, dansers, acteurs en bij uitbreiding iedereen die wel eens last heeft van plankenkoorts.

OMP biedt een eenvoudige en doeltreffende methodiek aan de hand van een 4-stappenplan.

Deelnemers worden met zorg begeleid in een veilig en sereen kader.

Mieke Wouters (B) merkte bij toeval dat het proces van zelfempathie (zoals bij “Geweldloze Communicatie”, concept van Marshall Rosenberg) ) een veel grotere impact had dan alles wat ze eerder, in haar eigen zoektocht, had geprobeerd. Zij wil haar bevindingen graag met zoveel mogelijk anderen delen.

In deze cursus zal zij dieper ingaan op deze materie, en aan de hand van oefeningen deelnemers hun eigen reactiepatroon leren onderkennen. In alle rust zal hier in 3 besloten sessies aan worden gewerkt.

Deelnameprijs van enkel de cursus Podiumangst op zaterdag incl lunch € 175,00 excl btw, voor musici, sprekers e.a.

Gegevens

Begin:
28 april 2017
Einde:
29 april 2017
Kosten:
€320

Organisator

Stembandatelier
Telefoon:
06-41497089
E-mail:
stembandatelier@gmail.com
Website:
www.stembandatelier.nl

Locatie

Dat Bolwerck
Zaadmarkt 112
Zutphen, 7201DE Nederland
+ Google Maps