“Verken je talent, zing wie je bent”

2-daagse Masterclass

“Verken je talent, zing wie je bent”

voor gevorderde amateurzangers!

Is zingen jouw passie? Wil je graag eens aan het werk met jouw stem en je zelf, als zanger? Dan is dit een mooie kans voor jou!

De masterclass ‘Verken je talent, zing wie je bent’, gegeven door Johannette Zomer en Marjolein Koetsier, georganiseerd en aangeboden door impresariaat 10VOCAAL’. 

In een combinatie van vocale-, muzikale- en mentale coaching word je uitgedaagd jouw zang- en persoonlijke talent te verkennen! We bieden je meer inzicht in jouw zangtalent, gaan samen onderzoeken wat jouw wensen zijn en hoe je dit kunt omzetten in kansen. We gaan op zoek naar jouw authentieke kracht en ontdekken wat jou, mogelijk, tegenhoudt om je verder te ontwikkelen en gaan samen aan de slag om handvatten te bieden voor het stellen van haalbare en concrete doelen hiervoor.

In de ochtend zal Marjolein, als coach, met de groep in zijn geheel aan het werk gaan en op de middagen krijgt iedere deelnemer een individuele zangles van Johannette. Je mag daarvoor twee werken voorbereiden uit alle muziekstijlen. 

Doelgroep:
Gevorderde amateurzangers die willen investeren in vocale, muzikale en persoonlijke ontwikkeling.

Begeleiding:
De deelnemers worden op de vleugel begeleid door Roele Kok. Muziek wordt ruim van te voren door de deelnemer, per post, naar de pianist gestuurd.

Kosten van de masterclass: inclusief koffie/thee en lunch.

€ 275,00 incl 21% btw

Betalen in termijnen is mogelijk!

Wanneer:
25 en 26 april 2015 van 9.30-18.00 uur
De zanglessen in de middag zijn openbaar: bijwonen: €10,00 inclusief koffie/thee

Voor aanmelding:

0321-701332/06-41497089 of via de mail: info@10vocaal.nl

Waar:
Tagore, Middelhovenstraat 11, 6953 BV Dieren: t/o station NS, gratis parkeren